Bouwen aan een digitale toekomst

Onze troeven

Aangename en stimulerende werkomgeving

Bij Oris heerst een informele managementstijl die directe en efficiënte relaties tussen werknemers bevordert. Deze omgeving kenmerkt een hechte samenwerking waar je gemakkelijk ideeën kunt uitwisselen en kan bijleren van elkaar, ongeacht de positie binnen het bedrijf.

Daarnaast zijn alle voorzieningen getroffen om ervoor te zorgen dat jouw kwaliteiten tot hun recht kunnen komen. Bovendien is het bedrijf gemakkelijk bereikbaar (dicht bij de autosnelweg en dicht bij een bushalte).

Jouw inbreng telt

Ieders mening vinden we belangrijk. We stimuleren initiatief en creativiteit. Jouw verlangen om te innoveren en te experimenteren zul altijd worden aangemoedigd. En beslissingen nemen we samen.

Je zult samenwerken met collega's die zeer betrokken en gepassioneerd zijn over wat ze doen. Onze teams zijn trots op hun merken en producten en staan klaar om verder te gaan dan wat nodig is om bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Uitdagingen troef

We vinden het belangrijk dat je constant uitgedaagd wordt. We zorgen ervoor dat je alle tools ter beschikking krijgt zodat je jezelf (technisch) kan ontplooien. We ondersteunen dit tevens door voldoende opleiding te voorzien. Als IT’er krijg je de mogelijkheid om met de allerlaatste technologieën te kunnen werken. Elke dag iets nieuws leren, betekent dat je elke dag blijft groeien!

Werken aan een project, ervaringen delen met je teams / collega's, worden de kans om je te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk niveau.

Jobs

Kortrijksesteenweg 1144 bus F
9051 Sint-Denijs-Westrem
België
T: 0473/540.471
E: franky.deleu@orisnv.be
Powered by Jobtoolz